keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Varkaita ja rikospoliiseja osa 11

Vesurini,tuo rakas kapistus, jonka kanssa olen potenut elämän ilot ja surut sen vartta pitäessäni kädessä.. Se on varastettu!
talli keskeneräisenä tässä kuvassa
Ajoimme aamulla tontille katsomaan miten lumet ovat sulanneet kivijalan ympäriltä ja olihan ne mutta tallin ovet oli kaikki avoinna, valot päällä! Mies ensimmäisenä minulle : "jätikkö sää ihan ovet auki kun viimeks kävit?"

Se tunne, kun sen tajuaa että joku muu kuin kutsuttu vieras on sillä maapläntillä astunut, on sanoin kuvaamaton joku on tullut ja koskenut minun omaani!
Vesurini on poissa sekä sorkkarauta, porakone...kovin oli rosvolla kiire kun kaikki kalliit jäivät koskematta ja onneksi ei löytänyt varastoani jossa ne minulle rakkaat aarteet sijaitsevat ! Mietin tuossa ajaessa kotiin tontilta että kuinkahan moni rosvo olisi minun aarteitani edes aarteiksi käsittäneetkään...kaiken maailman pitsit ja härpäkkeet!

Rikospoliisit kävi kahden auton voimin..oli kameraa ja muuta vempaita apunaan. En päässyt kuviin vaikka kuinka viehkosti yritinkin aina linssin vilahtaessa pistää kasvoilleni viehkon hymyn! Pojat napsivat kuviaan ja laittoivat mielestäni jonkun opiskelija tyttösen kuulustelemaan meitä tilanteesta...ihan kuin me oltaisiin jotain rosvoja omalla maillamme! Jalanjälkemme on nyt kuvattu ja tallennettu poliisin kätköihin. Poliisit tuli ja meni meille jäi vain rikotut ovet ja sotketut paikat...tähänkö sitä ollaan tultu? Köyhän yrittäjän omin käsin ahertama rakennus osittain tuhottu ja kutsumatta sisätiloissa kävelty...onko enään kenenkään oma pyhää vai saako sitä turmella ja tuhota ken haluaa? Ennen sentään oli vielä auton varastaminen autovarkaus nykyään sekin on vain luvaton käyttöönotto!

Kirjoitan tästä enemmän huomenissa kuvien kera...ja ROSVOT huomio!! Tallimme on nyt tyhjennetty että teitä kohtaa vain tyhjät huoneet eli en suosittele vaivautumaan!!

Sääkin lupasi tälle päivälle aurinkoista mutta eipä sekään aurinko paistanut tähän risukasaan...sitä
odotellessa!!

Vapun aaton aatto vietetty tontilla "rosvosuojausta" tehden...no liekö tuo mitään suojaa mutta voisi jotain pienempää rikollista hiukan mietityttää astuakko kameroiden valokeilaan vai kurkkiakko vain hiukan kauempaa.

 Mies kun ahersi laitteidensa kimpussa minulla oli aikaa ottaa aurinko ja miettiä miten nyt itse voin toimia tontilla? Salaisena pitämäni varasto ei taida kovin salainen olla koska kaikki askeleenihan tallentuvat nyt kovalevylle!! Apua ja miten puskariulla toimiminen enään onnistuu? Onko tämä taas ihan lopuun asti mietittyä... :)



Varokaas rosmot teitä vartioidaan tai ainakin hymyilkää kameralle olette piilokamerassa! 


PAIKALLISLEHTI KIRJOITTI:


Toivakassa murtauduttiin perjantain ja lauantain välisenä yönä useisiin liikekiinteistöihin sekä rakenteilla olevan omakotitalon autotalliin. Myös Hankasalmella huoltoasema Jari-Pekan yhteydessä olevaan liikekiinteistöön oli murtauduttu. Tekijät saivat saaliikseen erinäistä omaisuutta. Mahdollisia vihjeitä murtoihin liittyen voi ilmoittaa Keski-Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimeen


Vapunaattona soi puhelin...rikospoliisista päivää! Tavaramme on sit löytynyt ja kyseiset kilikalikeikkalaiset olikin etelä suomesta rantautuneet yölliselle keikalleen tänne keskiseen suomemme maahan.. Meidän tontin lähistöltä oli kassakaappi mm löytynyt! No joo onpahan kylän emännillä ja isännillä hetki asioissa puimista ja supisemista! 
Kaikista naurettavinta tässä on että rikospoliiseja kiinnosti mieheni taito laittaa kisasuksia...saamme heistä nyt sitten ystäviä kyseisellä saralla!! Tuovat meinaan sukset miehelle laitettaviksi! :)









Sokerina pohjalla...suli ne lumet sittenkin ennen kuin talorekka pörheltää paikalle!

Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...