sunnuntai 23. huhtikuuta 2023

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista?

Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani.

Ne jotka ovat lukeneet kirjoituksiani aikaisemmin niin muistavat millainen töhötin olen ja kuinka aina kohdallani sattuu jotain jos on jotain sattuakseen.

Milloin on liian ahdas suihkukaappi, milloin juuri laitetut ripsienpidennykset, milloin emännyys putoo paskakaivoon ym elämän koukeroita?!

Tällä kertaa meinasin hukkua nukkuessani omassa vuoteessani!

Nii-i se on mahdollista, usko pois se onnistuu kyllä?

Joo en ole ostanut vesisänkyä enkä pidä ämpärillistä vettä vuoteeni vierellä, enkä muutakaan vesiaihetta tai tavaraa.  Makuuhuoneeni ole minkään vesistön äärellä vaan ihan normaali rivitalokaksion huone johon ei edes tule vettä mistään. 

Minulta se onnistuu meinaan melkein hukkuminen omassa vuoteessa!

Minullahan on uniapnea johon käytössäni nukkuessani on cpap-laite.

Sen tuhinaan olen jo tottunut ja se niin magiasti minut tuudittaakin pitkiin yöuniin ja turvaa hengitystäni että se pysyy tasaisena.

Laitetta on hyvä käyttää mutta se tuo mukanaan uusia ongelmia esim hampaiden särky. Se johtuu laitteen tuomasta kuivasta huoneilmasta hengitykseen ja sitä varten siinä on ilmankostutus.

Niinpä minäpä sitten säädin sitä yhtenä iltana että perskeles huomenna ei säre tämän emännyyden hampaita ei.

Joo ei varmaan särkenyt kun koko akka paha meinas hukkua laitteen tuomaan kosteaan vesihöyryyn joka kertyi letkun mutkaan ja asentoa vaihtaessa letku suoristui ja kaatoi ne paridesia vettä eukon hengitys maskiin ja siitä se soutaminen sitten alkoi!

Voi helevata mikä herääminen!

Näin sinkkutyttönähän sitä öiseen aikaan toivoisi vallan toisenlaisia kosteita herätyksiä eikä mitään uimiseen ja sukeltamiseen liittyviä ollenkaan. Niin tokihan sitä voisi sukellella kuin norppa lakanoihin mutta eipä moisesta oo haavettakaan.

Siinä minä sitten naama märkänä uiskentelin kuiva uintiani omassa pedissäni huutaen apua sen mitä vesimäärän alta sain tuotettua. Mitähän naapurusto taas minusta ajatteli !!

On se hitsin hyvä että juuri seinän takana asuu tutut ihmiset josko heille menisi selitys läpi että ei ei ole ollut toisenlaisia sukelluksia bonnel-patjani uumenissa vaan laitteeni päätti yrittää saada hengen minulta. Niin mä tiedän että miespuolinen naapurini sanoo joo-o uskotaan uskotaan ja paskanen nauru päälle.


Monesti olen miettinyt näitä tekemisiäni, sattumuksiani ja tapahtumiani.

Olen ajatellut että kun emännyydestä se elon aika jättää niin se ei varmasti käy mitenkään nätisti suorilta jaloilta omassa pedissä nukkuen. Siihen liittyy varmasti jotain ongelmaa, jotain uskomatonta tapahtumaa tai epäonnea.

Sieluni silmin näen patologin miettivän että öö onko tämä edes mahdollista...hukkuu kuivalla maalla omassa pedissään pienessä rivitalokaksiossaan?!

Miltä se näyttäisi ruumiinavauspöytäkirjassa?





Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...